Щиро дякуємо сімейству Климко!

25 грудня організація
Aichi Kokusai Kouryu Hananoki Kai
зібрала для Украіни та перерахувала на банківський рахунок Японсько-української культурної асоціації (NPO JUCA) благодійних коштів у сумі 500,000 єн.
Ці благодійні кошти отримані від продажу квитків на концерт української бандуристки Наталії Гудзій, організаторами якого була вищезазначена організація.
Половина цієі суми, а саме 250,000 єн, були надіслані в Харківську область, Куп’янський район для потреб цивільних громадян, які тривалий час були під окупацією російських військ та жителів селищ, межуючих з окупованими територіями.
Теплий зимовий одяг, крупи та консерви, засоби особистої гігієни, будівельні матеріали для підтримки осель, які постраждали від воєнних дій та багато іншої, такої необхідної, допомоги змогли надати волонтери – сімейство Климко.
Щиро дякуємо сімейству Климко, які наражаючи себе на небезпеку закуповували та возили гуманітарну допомогу до людей, які цієї допомоги потребуть!
Низький уклін всім японцям, які долучилися до збору коштів – кожна ваша єна безцінна, адже вона може врятувати (чи вже врятувала) чиєсь життя. Щиро дякуємо за довіру!
Разом до перемоги!
🇯🇵🇺🇦
報告
2022年12月に愛知国際交流はなのき会からウクライナのためにJUCAの銀行口座へ50万円(50.0000円)の義援金が送金されました。愛知国際交流はなのき会の主催でウクライナのバンドゥーラ奏者ナターシャ・ グジーのチャリティーコンサートが開催され、その収益の一部は、義援金として日本ウクライナ文化協会(NPO JUCA)に寄付されました。
その半分、25万円(25.0000円)は、ロシア軍により長く占拠されたハルキウ州クプヤンシク地区及び近辺の村落に住む民間人のため寄付金として送られました。
その義援金を使って、ボランティアのクリムコ一家は、冬用の防寒服、穀物、缶詰、衛生用品、戦闘行為によって破壊された家屋用の建築材料など、多くの必需品を購入して届けてくれました。
危険な状況の中、戦争被害者のために人道的な支援物資の購入と配達を献身的に実行してくれましたクリムコ一家に心から感謝しております。
さらに、その義援金を集めてくださった日本人の皆様にも心からお礼を申し上げます。皆様の一円一円は、誰かの命を救う(あるいはすでに救っている)貴重なものです。私たちを信頼してくださり本当にありがとうございました。
共に勝利へ!
🇯🇵🇺🇦
Анна Климко-Дятлова
#ウクライナに平和を
#日本ウクライナ文化協会